Se întrerupe apa, astăzi, în mai multe zone din Botoșani, dar și în două comune. Anunțul făcut de Nova Apaserv

Societatea Nova Apaserv anunță întreruperea furnizării apei, miercuri, 20 martie, în mai multe zone din municipiul Botoșani, dar și în două comune. Măsura este luată ca urmare a unei avarii la o conducă de la intersecția străzilor Împărat Traian și Alexandru Donici. Locuitorii din zonele afectate nu vor avea apă la robinete între orele 10.00- 16.00.

„S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei, astăzi 20 martie 2024, în intervalul orar 10:00 – 16:00, pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei de pe conducta din OL Ø 200 mm, localizată la intersecția străzilor Împărat Traian cu Alexandru Donici. Afectaţi de oprirea apei sunt utilizatorii din municipiul Botoşani ce locuiesc în imobilele situate în careul străzilor: Împărat Traian, Tudor Vladimirescu, Săvenilor ( până la fosta fermă a partidului), inclusiv satul Cișmea și comunele Stăuceni, Unțeni. Pentru evitarea disconfortului cauzat de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare”, anunță Nova Apaserv.

Google New Urmareste-ne pe Google News

O tânără de 28 ani din Botoșani a fost la medic și a aflat că are nevoie urgent de o operație. Ce s-a întâmplat când a cerut și opinia unui alt doctor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *