Rezultatele simulării examenului de Bacalaureat, peste cele de la simularea Evaluării Naționale. Mai mulți elevi din Botoșani au note de 10

Rezultatele simulării examenului de Bacalaureat sunt peste cele de la simularea Evaluării Naționale. Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a centralizat rezultatele iar promovabilitate pe probe este de peste 50%. De asemenea, sunt 16 note de 10, dar niciunul din elevi nu a reușit să obțină media 10.

Ratele de promovare pentru cele trei probe scrise, la nivelul județului Botoșani, înregistrate de elevii claselor a XII-a/ a XIII-a care au susținut probele simulării Examenului de Bacalaureat Național, sesiunea martie 2024, sunt următoarele:
• Proba E. a) – Limba și literatura română – procent de promovare (note mai mari sau egale cu 5): 60,25%.
o 1 elevi a obținut nota 10.
• Proba E. c) – Proba obligatorie a profilului – procent de promovare (note mai mari sau egale cu 5): 59,54%.
o 8 de elevi au obținut nota 10.
• Proba E. d) – Proba la alegere a profilului – procent de promovare (note mai mari sau egale cu 5): 62,94%.
o 7 elevi au obținut nota 10.
• Nu sunt elevi cu media 10.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Rezultatele vor fi aduse la cunoștința elevilor și părinților de către profesorii de la clasă, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare. Rezultatele obținute de elevi la simularea examenului național de bacalaureat nu sunt publice. La solicitarea elevilor și/sau a părinților notele vor putea fi trecute în catalog.

Reamintim că obiectivele urmărite prin organizarea simulărilor sunt familiarizarea elevilor cu rigorile unei examen real și optimizarea rezultatelor obținute de către elevi la finalul studiilor liceale. Rezultatele obținute se vor analiza, la nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri de intervenție punctuale și diferențiate pentru fiecare elev.” a declarat Bogdan Gheorghe Suruciuc, inspector școlar general al IȘJ Botoșani.

Noi angajări la Spitalul municipal Dorohoi. Două posturi, scoase la concurs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *