Noi angajări la Spitalul Municipal Dorohoi. Două posturi, scoase la concurs

Spitalul municipal Dorohoi a scos la concurs două posturi. Astfel, unitatea spitalicească caută asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant la Secţia Medicina Interna I.

Conditii de studii: diploma de şcoala sanitară postliceală sau echivalentă sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotararii Guvernului nr.797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976 – 1994 inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare;  certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist, insotit de aviz de libera practica si asigurare de malpraxis. Nu necesita vechime in munca.

Dosarele de concurs se depun până pe 29 martie, pe 8 aprilie are loc proba scrisă, pe 11 aprilie proba practică iar interviul pe 16 aprilie.

Spitalul a mai scos la concurs un post de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant la Laboratorul de radiologie si imagistica medicala.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Conditii de studii: diploma de scoala sanitara postliceala sau echivalenta sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotararii Guvernului nr.797/1997 privind echivalarea studiilor absolventilor liceelor sanitare, promotiile 1976 – 1994 inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare,
– certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist, insotit de aviz de libera practica si asigurare de malpraxis. Nu se cere vechime in munca.

Dosarele de concurs se depun până pe 29 martie, pe 8 aprilie are loc proba scrisă, pe 11 aprilie proba practică iar interviul pe 16 aprilie.

Întâlnire emoționantă între un dascăl botoșănean și o fostă elevă, acum medic chirurg la Spitalul Județean ”Mavromati” : Am reîntâlnit-o după ceva ani, tot frumoasă, inteligentă și caldă la suflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *