Întâlnire emoționantă între un dascăl botoșănean și o fostă elevă, acum medic chirurg la Spitalul Județean ”Mavromati” : Am reîntâlnit-o după ceva ani, tot frumoasă, inteligentă și caldă la suflet!

Întâlnire emoționantă între un dascăl botoșănean și o fostă elevă, acum medic chirurg la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Momentul a fost postat pe rețeaua de socializare chiar de profesoara Mariea Cojocaru, care spune că a avut o satisfacție profesională atunci când a citit în presă că o tânără, medic chirurg  la Spitalul Județean, a ales să profeseze în orașul natal. Este vorba de Izabela Elena Afrăsânei, medic primar chirurgie generală la Spitalul ”Mavromati” Botoșani, despre care BotosaniNews a scris în urmă cu o săptămână.

Profesoara a mers chiar pe secția spitalului pentru a-și întâlni, după ani, fosta elevă.

Satisfacție profesională! Am citit cu admirație în presa locală anunțul de,, Bun venit!”unui tânăr cadru medical la Spitalul Mavromati, doctor Izabela -Elena A. Cu emoție și fericită ocazie vă dezvălui că a fost eleva mea la Șc.Nr.7 Botoșani Am vizitat-o într-o zi de gardă și m-a primit cu calde îmbrățișări spunându-mi că am contribuit mult la formarea ei că medic, de la punctualitate, perseverență, la calitatea de OM ! Am reîntâlnit-o după ceva ani, tot frumoasă, inteligentă și caldă la suflet! Felicitări și mult succes în această nobilă profesie!”, este mesajul postat de profesoara Cojocaru.

Sursa foto: Mariea Cojocaru

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Doctorița din Botoșani care a ales să profeseze în orașul natal, nu în clinici universitare: Mi-am dorit să fiu alături de familie, mai ales că este un oraș liniștit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *