Bogdan Andone este convins înainte de debutul lui FC Botoșani în play-out: ”Nu există așa ceva!”

FC Botoșani va debuta în play-out pe terenul celor de la Universitatea Cluj, vineri. Moldovenii încep play-out-ul de pe ultima poziție a clasamentului, cu doar 11 puncte acumulate.

Bogdan Andone: ”Cred cu tărie că echipa asta se poate salva de la retrogradare!”

Înaintea meciului cu Universitatea Cluj, Bogdan Andone a vorbit despre importanța câștigării primului meci din play-out și a transmis încă o dată că este convins că echipa sa nu va retrograda.

Acest play-out ar trebui să fie un nou început pentru noi, în care să facem tot ce ține de noi, de fiecare în parte și ca echipă, să strângem punctele necesare să rămânem în Liga 1. E destul de simplu din punctul meu de vedere, nu sunt foarte multe de spus: trebuie să facem punctele necesare ca să rămânem în Liga 1

Meciul de vineri contează pentru că este primul joc. Tot timpul e un joc important, contează din punct de vedere al moralului, al punctelor, al faptului că vor urma două săptămâni de pauză în care ne vom putea pune la punct. E un joc important pe care trebuie să îl abordăm bine, cu multă atenție. Suntem pe poziția pe care suntem, părem puțin rupți de locurile de baraj, dar din punctul meu de vedere nici nu se pune problema, nu există așa ceva, cred cu tărie că echipa asta se poate salva de la retrogradare”, a spus Bogdan Andone la conferința de presă, potrivit Digi Sport.

Cum vor medicii de la Maternitatea Botoșani să încurajeze nașterile naturale, fără dureri. Medic: Ne aliniem maternităților la nivel național

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *