”A venit noaptea, nu primăvara”. Anunțul făcut de Valeriu Iftime, după ce FC Botoșani a pierdut cu ”U” Cluj

Foto: Sport Pictures

FC Botoșani a pierdut cu ”U” Cluj, 0-1, a ajuns la cinci meciuri la rând fără succes și șansele să se salveze de la retrogradare scad cu fiecare etapă ce trece.

Valeriu Iftime a recunoscut că-l ”apucă plânsul” când se uită la clasament, dar a anunțat că nu se pune problema să facă schimbări la nivelul băncii tehnice înainte de startul play-out-ului.

Valeriu Iftime, reacție după înfrângerea cu ”U” Cluj

Greu de spus cum ies, ușor de spus că arbitrii sunt foarte sensibili cu noi, dau fault la fiecare atingere. Te împing cumva de la spate. Nu suntem noi cei mai buni, dar pur și simplu a făcut câteva greșeli impardonabile în defavoarea noastră.

Asta te încurcă mult, ei simt asta. Dar nu arbitrul ne duce în liga a doua, noi ne ducem. Portarul meu a jucat ca mine. Parcă toți sunt împotriva ta, ceva parcă e împotriva noastră.

Bogdan trebuie să își întărească opiniile și hai la treabă. Nu pot să îl schimb, Bogdan înseamnă foarte mult pentru mine. Mă uit la clasament și mă apucă plânsul.

Nu am cum să îl schimb pe Bogdan, mi se pare foarte bun. Am și jucat cu toate disperatele astea, care au nevoie de play-off.

Am speranțe cu Farul, nu cred că o să fie toate viață noastră un ghinion. Ar fi ultimul meu gând să dezarmăm.

La mine a venit noaptea, nu primăvara. Nici nu mai sunt atent la lucrurile astea”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit digisport care citeaza sportpesurse.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Un apartament și șapte garsoniere ale unei firme din Botoșani, scoase la licitație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *