Prima ședință la PNL Botoșani, convocată de Valeriu Iftime, după plecarea din partid a nouă primari

Omul de afaceri Valeriu Iftime, care a preluat conducerea filialei din Botoșani a Partidului Național Liberal (PNL), a convocat, sâmbătă, prima ședință după plecarea din partid a nouă primari. Întâlnirea cu membrii Biroului Politic Județean al PNL, cu primarii rămași în PNL, dar și cu ceilalți aleși locali și președinții de organizații a avut loc la Restaurantul Rediu.

Printre cei prezenți s-au aflat și cei doi parlamentari, fostul președinte al filialei, deputatul Costel Șoptică, dar și fostul președinte de la municipiu, senatorul Cristian Achiței, prefectul Sorin Cornilă, dar și cei trei primari liberali de orașe, respectiv cei din Darabani- Alin Gîrbaci, Flămânzi- Dan Oloieru, și Ștefănești- Florin Buțura.

În schimb, au absentat candidatul PNL la Primăria Botoșani, Cătălin Flutur, aflat în străinătate, dar și șase dintre primarii de comune rămași la PNL:  Viorel Nichiteanu- Rădăuți Prut, Vasile Sasu- Durnești, Ilie Ivanache- Ungureni, Ștefan Coțofrec- Cândești, Gabriel Talef- Ripiceni și Constantin Ciobanu- Blândești.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Iftime i-a asigurat că PNL va avea candidați în fiecare comună din Botoșani, în ciuda plecărilor masive.

„Nu va fi un drum ușor. Ne așteaptă un rând de alegeri complicate, dar am încredere că prin unitate și perseverență ne putem atinge scopul. Întotdeauna m-am considerat un om deschis către colaborare și dialog și cu siguranță nu mă voi abate de la acest principiu nici în perioada următoare, pentru că acesta este doar începutul! Întâlnirile cu echipa vor fi din ce în ce mai dese, vom rămâne la fel de uniți într-un singur scop și vom continua să ne dedicăm și să punem interesele botoșănenilor pe primul loc”, a spus, după eveniment Valeriu Iftime.

Săptămâna aceasta, nouă primari PNL și-au anunțat trecerea la PSD, nemulțumiți de schimbările din interiorul filialei liberale. Aceștia sunt:

  • Cătălin Gavril – primarul comunei Corlăteni;
  • Viorel Ciobanu – primarul comunei Coțușca;
  • Ionel Lucian Borfotină – primarul comunei Cristești;
  • Daniela Stredie – primarul comunei Cristinești;
  • Ștefan Dulgheru – primarul comunei Leorda;
  • Verginel Gireadă – primarul comunei Mihai Eminescu;
  • Dumitru Buzoianu – primarul comunei Românești;
  • Cozmin Iulian Epuraș – primarul comunei Stăuceni;
  • Constantin Cocoreanu – primarul comunei Tudora;

 

 

One thought on “Prima ședință la PNL Botoșani, convocată de Valeriu Iftime, după plecarea din partid a nouă primari

  1. Domnule IFTIME cred ca au ramas cei mai buni primari cinstiti si corecti…au fugi tractoristu si alte exemplare hotii si spagari! DNA ar trebui sa se sesizeze ca ei au recunoscut ca au furat prin gestul lor!
    Speram ca veti construi un partid liberal in care lumea sa creada cu adevarat
    e bine ca au plecat hotii si spagarii asta e proba de foc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *