13 primari, 10 viceprimari şi doi consilieri județeni de la PNL au trecut la PSD. Vezi lista acestora!

13 primari, 10 viceprimari, 2 consilieri județeni și 2 tineri antreprenori din domeniul agricol s-au alăturat astăzi echipei PSD Botoșani, urmând ca la alegerile locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024 să candideze pe listele Partidului Social Democrat.

În fiecare caz, inițiativa a aparținut noilor colegi, ca urmare a colaborării bune pe care au avut-o cu reprezentanții PSD din administrația publică locală și județeană, cu parlamentarii și cu reprezentanții social-democrați ai guvernului, în beneficiul comunităților pe care le reprezintă.

„Pentru noi este onoare că acești oameni gospodari, respectați în comunitățile lor, au decis să vină alături de noi, considerând că în PSD vor putea să facă mai mult pentru cei pe care îi reprezintă. Este o confirmare a faptului că am procedat corect, ca președinte al Consiliului Județean, când i-am sprijinit în proiectele dumnealor, chiar dacă erau de la alte partide. În fond, tot ce am făcut împreună a fost pentru cetățenii pe care îi reprezentăm în egală măsură și așa cum am subliniat de atâtea ori, facem administrație în folosul tuturor botoșănenilor. De acum, vom avea o colaborare și mai strânsă”, a declarat președintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

La rândul său, deputatul Marius Budăi, președintele executiv al organizației județene, a ținut să sublinieze că noii colegi au fost cei care și-au dorit să intre în echipa PSD. „Nu a fost o acțiune politică sau electorală. Este rezultatul unei colaborări administrative pe care o avem cu domniile lor de ani de zile. Și-au dorit să vină la PSD, convinși de politica social-democrată axată pe interesul cetățenilor. Ușa partidului nostru a fost și va fi tot timpul deschisă pentru oamenii harnici și de calitate. Le mulțumesc pentru încredere și le urez bun venit în PSD!”, a adăugat deputatul PSD, Marius Budăi.

Lista noilor colegi:

– Adrian Nistor – primarul comunei Brăești;

– Cătălin Gavril – primarul comunei Corlăteni;

– Viorel Ciobanu – primarul comunei Coțușca;

– Ionel Lucian Borfotină – primarul comunei Cristești;

– Daniela Stredie – primarul comunei Cristinești;

– Claudiu Ilaș – primarul comunei Dângeni;

– Marinel Moruz – primarul comunei Dimăcheni;

– Ștefan Dulgheru – primarul comunei Leorda;

– Verginel Gireadă – primarul comunei Mihai Eminescu;

– Dumitru Buzoianu – primarul comunei Românești;

– Marcel Chelariu – primarul comunei Suharău;

– Cozmin Iulian Epuraș – primarul comunei Stăuceni;

– Constantin Cocoreanu – primarul comunei Tudora;

– Ilie Munteanu – viceprimarul comunei Brăești;

– Marinel Bosac – viceprimarul comunei Corlăteni;

– Vasile Aghiniței – viceprimarul comunei Coțușca;

– Liviu Stănuc – viceprimarul comunei Cristești;

– Sorin Dumitru Bobișteanu – viceprimarul comunei Dângeni;

– Maria Pîntea – viceprimarul comunei Dimăcheni;

– Valerian Maloș – viceprimarul comunei Leorda;

– Valeriu Drobotă – viceprimarul comunei Mihai Eminescu;

– Marius Răschip – viceprimarul comunei Românești;

– Neculai Pachițanu – viceprimarul comunei Tudora;

– Ionuț Gireadă – consilier județean

– Lazăr-Claudiu Vrajotis – consilier județean

– Cristian Câmpanu – antreprenor comuna Albești

– Lucian Ungureanu – antreprenor comuna Vorniceni

Google New Urmareste-ne pe Google News

6 thoughts on “13 primari, 10 viceprimari şi doi consilieri județeni de la PNL au trecut la PSD. Vezi lista acestora!

 1. Toti sunt politicieni de o inalta tinuta morala, in frunte cu Verginel care a avut si o condamnare de 3 ani cu suspendare. Parca era candva o lege care ducea la suspendarea functiilor cand se trecea la alt partid! O fi desfiintata legea de pe vremea lui Dragnea!?

  P.S. Cenzurati baiati si stergeti comentariul dupa vechiul obicei!

 2. Este de neinteles plecarea lor pt ca PNL este la fel cu PSD. Nivelul de intelegere a electoratului nostru din comune este foarte jos. Locuitorii intre 20-60 de ani sunt plecati aproape toti in tari straine din cauza lipsurilor. Primarii arata nivelul nostru. Conducere dupa bunul plac in folosul unor grupuri. Munca putina. Dijmuiesc lucrarile publice cum stiu ei comisioane de la proiectanti, de la diriginti, de la constructori. Organizare slaba nu sunt in stare nici centralele termice de la scoli sa le gospodăreasca darmite retelele de apa, statiile de epurare. Expresia cunoscuta se potriveste ”Cainele nu se da dus de buna voie de la macelarie”.

 3. traseisti,penali cu state vechi,prostituatii de bt,…..te apuca raul de stomac cand vezi cum ling ceea ce au scuipat,dar asa vezi valoarea unui politician si adevaratul caracter a unei persoane iar astia zunt departe de a fi politicieni si oameni.cetatenii ar trebui sa deschida bine ochii tradatorul i si vinde si mama pentru ciolan…

 4. se vede ca IFTIME ia speriat !
  eu nu ma venit sa fac avere!
  si asa ca toti vinovatii au fugi in partidul unde sunt oplositi toti spagari ,coruptii !
  sa va fie rusne haite de corupti sa va voteze toti idiotii prostii din sate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *