Valeriu Iftime, reacție savuroasă după ce Florescu a spart banca de rezerve: „Eu rupeam catedra la facultate!”

FC Botoșani a pierdut meciul disputat pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi OSK, după ce Eduard Florescu a ratat o lovitură de la 11 metri.

Momentul l-a afectat puternic pe jucător, iar în momentul în care a fost schimbat (minutul 76, l-a înlocuit Șeroni) a înjurat întruna, a lovit cu piciorul o sticlă de lângă banca de rezerve, apoi a dat un pumn în plexiglasul din lateralul băncilor, rupându-l.

După meci, Valeriu Iftime a glumit pe seama nervozității lui Florescu, susținând că și el ar fi făcut la fel. În plus, patronul Botoșani-ului i-a transmis jucătorului că data viitoare, dacă vrea să rupă banca, să-i spună, ca să-l pună să plătească reparația.

„Ce să-i spun? Supărat, e copil, are 26-27 de ani. Eu rupeam catedra la facultate sau biroul la serviciu (n.r. – râde). E frustrat, vă dați seama, până la urmă are meciul pe conștiință. El dacă vrea să strice banca de rezerve să ne spună, că o plătește”, a spus Valeriu Iftime, pentru SPORT.RO.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FC Botoșani – Sepsi OSK, scor 1-2

În urma eșecului, FC Botoșani rămâne ultima în clasament cu 20 de puncte. Trei victorii, 11 remize și 14 eșecuri au înregistrat băieții lui Bogdan Andone după 28 de etape.

De cealaltă parte, Sepsi OSK a urcat pe locul șapte cu 37 de puncte. 10 victorii, șapte rezultate de egalitate și 11 înfrângeri au obținut până acum elevii lui Bernd Storck.

Pentru FC Botoșani urmează meciul cu ”U” Cluj de duminică, 3 martie, de la ora 14:30. Partida va conta pentru etapa #29 din Superliga României, potrivit sport.ro

Șoseaua de centură a municipiului Botoșani intră în reabilitare. Se va turna un nou strat asfaltic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *