Un șofer din Botoșani, amendat după ce a fost tras pe dreapta de polițiști. Cum a încercat Ionuț să-i păcălească pe oamenii legii

Un șofer din județul Botoșani a fost amendat după ce a fost tras pe dreapta de polițiștii suceveni, pe 22 februarie, în cadrul acțiunii Blocada. Ionuț, din comuna Drăgușeni, circula cu o autoutilitară pe DN17A de pe raza comunei sucevene Marginea. El a oprit la semnul polițiștilor și  a prezentat pentru control documentele personale și cele ale autoutilitarei, precum și avizul de însoțire a materialului lemnos, emis pentru cantitatea de 1.00 mc lemn foc specia
fag.

Când au verificat oamenii legii, au observat că încărcătura din autoutilitară face parte de fapt din grupa de specii rășinoase, fiind identificate astfel neconcordanțe privind cel puțin unul din elementele înscrise în avizul de însoțire a materialului lemnos, respectiv grupe de specii.

Cantitatea de  2.28 mc lemn de foc rășinoase (molid), în valoare de 351 lei, a fost confiscată, iar șoferul a fost sancționat contravențional.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Carte despre Alexandra Ivanov, scrisă de cei care au cunoscut-o. „Vom aduna povești și mărturii ale celor care doresc să-i aducă un omagiu scris”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *