Carte despre Alexandra Ivanov, scrisă de cei care au cunoscut-o. „Vom aduna povești și mărturii ale celor care doresc să-i aducă un omagiu scris”

Familia Alexandrei Ivanov vrea să scoată o carte despre aceasta, în paginile căreia se vor regăsi mărturii ale celor care au cunoscut-o pe mămica moartă la maternitatea Botoșani, la vârsta de 25 de ani.

„În perioada următoare vom aduna povești, creații literare și mărturii ale celor care doresc să-i aducă un omagiu scris Alexandrei. Dacă te afli în una din următoarele categorii: apropiat/cunoscut al Alexandrei, persoană care a scris poezie/proză dedicată ei, sau persoană care a trăit experiențe similare cu cazul Alexandrei, te rugăm să completezi formularul”, a transmis familia.

Primele date din expertiza medico-legală în cazul mamei Alexandra Ivanov, lăsată să moară cu zile la Maternitatea Botoșani, în august 2023, arată că tânăra putea fi salvată printr-o procedură banală: făt expulzat și antibiotice.Un specialist, pe baza necropsiei, a concluzionat că „starea septică generală și decesul” tinerei de 25 de ani au fost provocate de „procesele de putrefacție intra-uterină”. Sarcina era oprită în evoluție, fătul era mort de 2-4 zile.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *