„Mi se topește perna sub cap”. Valeriu Iftime a spus câți bani a cheltuit în acest sezon la Botoșani

FC Botoșani a revenit pe ultimul loc în SuperLiga, însă moldovenii nu renunță la gândul de a se salva de la retrogradare în acest sezon.

Valeriu Iftime: „Trebuie 9-10 milioane de euro dacă vrei în play-off”

FC Botoșani este ”lanterna roșie” din SuperLiga României, cu 20 de puncte acumulate în 26 de etape. Odată cu sosirea lui Bogdan Andone, echipa a început să lege primele rezultate pozitive, însă Valeriu Iftime tot nu a scăpat de emoții.

Finanțatorul de la FC Botoșani a dezvăluit că va ajunge la 7-8 milioane de euro cheltuite în acest sezon, o sumă destul de mare pentru fotbalul românesc.

„După ce a venit Bogdan Andone și mi-a zis cam care ar fi găurile noastre și la cum jucăm acum, vedem dacă putem, nu e ușor, trebuie să câștigăm. Mai avem patru meciuri, sunt 12 puncte. Asta e ambiția botosănenilor. M-au luat toți la trântă ’Hai, dom-le, retrogradăm, dar se poate?’.

Am zis bine, domnule, facem orice numai să reușim. Numai că unde mă duc eu cu 4 milioane de euro cheltuiți? Mi se topește perna sub cap. Nu ai altă șansă. Am început cu 3 milioane de euro în Liga 1, am ajuns la 4-5, acum mă duc la 7-8. Trebuie 9-10 dacă vrei echipa de play-off”, a spus Valeriu Iftime, la Liga Digisport.

Valeriu Iftime: ”Eu nu pot să îl conving pe Gigi Becali!” 

Înaintea acestei partide, patronul celor de la Botoșani a avut o intervenție la Digi Sport. Valeriu Iftime a anunțat că speră la o victorie în fața celor de la FCSB și că este foarte încrezător în echipa pe care o are acum.

În ultimii ani s-au realizat mai multe transferuri pe ruta FCSB – Botoșani, cu gruparea ”roș-albastră” în rolul de cumpărător. Printre ele se numără Cătălin Golofca (400.000 euro), Aristidis Soiledis (75.000 euro), Mihai Roman (400.000 euro), Olimpiu Moruțan (1.200.000 euro), Răzvan Oaidă (950.000 euro), Denis Haruț (660.000 euro), Malcom Edjouma (330.000 euro), Joyskim Dawa (350.000 euro). În total, Gigi Becali a plătit aproximativ 4,4 milioane de euro pentru jucătorii de la FC Botoșani.

Valeriu Iftime a fost întrebat dacă Gigi Becali va mai cumpăra fotbaliști de la echipa sa, iar acesta a oferit un răspuns clar.

”Eu nu pot să îl conving pe Gigi Becali, trebuie să îl convingă jucătorii mei. Să fie unul bun, Dican sau nu știu care, și domnul Becali să spună ’îl iau pe ăla’. Nu am mai vorbit cu Gigi Becali.

Trebuie să ai un subiect, ori un fotbalist, ori o sărbătoare religioasă importantă. E prea devreme să vorbim despre plecarea lui Sadiku. Deși e un copil, e foarte puternic, îmi place, dar nu m-a întrebat nimeni despre el”, a afirmat Valeriu Iftime, potrivit DigiSport.

„Vacanță de schi” la coarnele plugului. Soarta tristă a mii de școlari botoșăneni care trăiesc la țară: Aici sunt copii care nu au fost niciodată într-o excursie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *