Un investitor vrea să construiască o fabrică de bere în municipiul Botoșani. Vezi în ce zonă!

Un investitor vrea să construiască o fabrică de bere în zona Tulbureni a municipiului Botoșani. Primăria Botoșani a lansat spre consultare intenția de elaborare PUZ pentru emiterea avizului de oportunitate ”Introducere teren în intravilan, construire fabrică de bere, împrejmuire teren și utilități”.

Potrivit documentului, imobilul propus pentru construirea obiectivului de investitie si a amenajarilor aferente necesare, inclusiv cele pentru amenajari rutiere / pietonale, este localizat in extravilanul municipiului Botoșani, zona terenuri agricole iar suprafața disponibilă pentru aceasta investitie este de 4800 mp.

Proiectul propus este o investitie 100% privată și, vizeaza infiintarea unei zone cu caracter de industrie prin construirea unei fabrici de bere in incinta imobilului proprietate situat in extravilanul municipiului Botoșani, disponibil pentru aceasta investitie de 4800 mp. Investitia propusa reprezinta construirea unei unitati cu caracter de industrie pentru producerea, imbutelierea si depozitarea berii”, se precizează în studiul de oportunitate, solicitarea fiind de introducere a terenului în intravilan.

Fabrica de bere artizanală va avea și depozite climatizate pentru materie primă și depozitare materie primă,

”Realizarea acestei investiții în sfera productiei, are ca efect creșterea si diversifcarea ofertei și implicit creșterea veniturilor agenților economici ce colaborează în desfășurarea activității. Concomitent va fi influențat și gradul de ocupare a forței de muncă, alături de creșterea câstigurilor salariale ce va duce la sporirea de cereri de bunuri de consum și servicii. Pe de alta parte va avea loc o crestere a economiilor populației și va crește volumul disponibilităților financiare ale agenților economici dând posibilitatea acestora să realizeze noi investiții. In plan social, Investitiile joaca un rol important în ocuparea forței de muncă prin crearea denoi locuri de muncăși îmbunătățirea calității vieții. Punerea în practica a proiectului de investiții antrenează modifcări pe piața forței de muncă, creând o cerere suplimentară de forță de muncă. Investiția joacă un rol important în etapa actuală la rezolvarea unor probleme locale ale comunității privind serviciile”, se mai arată în documentație.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Medic de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani: Aș vrea să fac un apel către toată lumea. Sunt pacienți care ajung în stadiu foarte avansat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *