FOTO Alertă în centrul Botoșaniului, în toiul nopții! Desfășurare impresionantă de forțe și circulație blocată

S-a dat alarma, vineri noapte, la Botoșani după ce un bagaj suspect a fost abandonat la Penny, în zona mall. La fața locului au fost chemați jandarmii, polițiștii, dar și pirotehniștii și cei de la Antitero.

Circulația în zonă a fost blocată, iar bagajul respectiv a fost tratat ca fiind suspect. Valiza neagră se afla exact în dreptul scărilor, la intrarea în supermarket.

Se presupune că ar fi fost lăsată acolo de un om al străzii, dar autoritățile au luat toate măsurile necesare pentru evitarea oricărui pericol. Polițiștii urmau să stabilească cum a ajuns bagajul acolo și cine l-a abandonat. Ulterior s-a stabilit că a fost alarmă falsă, iar în interior erau cofraje goale pentru ouă.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Reglare de conturi între două clanuri pe o stradă din Botoșani. Au intervenit mascații pentru a-i potoli

O reglare de conturi între două clanuri a avut loc sâmbătă seară pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Aproximativ zece persoane s-au luat la bătaie, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Speriați, oamenii au cerut ajutor, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, jandarmerie.

Un topor ar fi ajuns în geamul cabinetului stomatologic, dar și în geamul unui amanet.

„Dintr-o dată s-au oprit, au coborât din mașini și au început să-și dea în cap. Nu am văzut atâta sânge rece, să te lovești”, ne-a mărturisit o femeie, care a asistat la incident.

Se pare că totul ar fi pornit în urma unei șicanări în trafic. „Mascații” de la Acțiuni Speciale au intervenit pentru a-i potoli pe scandalagii înarmați cu ciocane și bâte.

Bărbații de etnie rromă au ieșit din mașini și au început să se lovească reciproc. Oamenii spun că numai în filme au mai văzut așa ceva. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar altele au fost deja duse la audieri.

Imagini dure de la bataia din centrul Botosaniului

Imagini greu de privit cu bătaia generală de pe Primăverii, de sâmbătă seară, au fost făcute publice de martori. Mai mulți bărbați au fost filmați în timp ce se loveau reciproc cu bâtele, alergând unii după alții printre mașini. 11 persoane au fost ridicate de polițiști și duse la audieri. Un tânăr de 24 de ani și un bărbat de 61 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Au fost redicreţionate toate echipajele din teren, respectiv jandarmi, poliţişti de ordine publică şi rutieră, precum şi poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Toate persoanele implicate au fost imobilizate, apoi conduse la sediul Poliţiei, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Reamintim că două clanuri rivale s-au bătut cu ciocane, răngi şi topoare. Poliția face cercetări pentru pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri şi vătămare corporală.

Google New Urmareste-ne pe Google News

2 thoughts on “FOTO Alertă în centrul Botoșaniului, în toiul nopții! Desfășurare impresionantă de forțe și circulație blocată

  1. circul de la stat ! instalează teroarea in orașe și vei indobitoci vietuitorii cu fel de fel de găselniță..un gesmantam abandonat de un boschetar …justificarea existenței unor servicii fara rost……

  2. cum de tu institutie pui botul ca la francezi cand boscheterii isi bateu joc de ei si lansau alarme false …acum la noi institutii care nu se justifica executa alarme false …mistocareala unor borfasi cre isi lasa sau uita un geamantan cu efecte de inbracaminte care trebuie spalete … adica jegose…rau…rau! carca statului e grea eliminati servici fara ros care nu stiu ce fac …alerta de inconsecventa !…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *