FOTO Reglare de conturi între două clanuri pe o stradă din Botoșani. Au intervenit mascații pentru a-i potoli

O reglare de conturi între două clanuri a avut loc sâmbătă seară pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Aproximativ zece persoane s-au luat la bătaie, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Speriați, oamenii au cerut ajutor, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, jandarmerie.

Un topor ar fi ajuns în geamul cabinetului stomatologic, dar și în geamul unui amanet.

„Dintr-o dată s-au oprit, au coborât din mașini și au început să-și dea în cap. Nu am văzut atâta sânge rece, să te lovești”, ne-a mărturisit o femeie, care a asistat la incident.

Se pare că totul ar fi pornit în urma unei șicanări în trafic. „Mascații” de la Acțiuni Speciale au intervenit pentru a-i potoli pe scandalagii înarmați cu ciocane și bâte.

Bărbații de etnie rromă au ieșit din mașini și au început să se lovească reciproc. Oamenii spun că numai în filme au mai văzut așa ceva. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar altele au fost deja duse la audieri.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

One thought on “FOTO Reglare de conturi între două clanuri pe o stradă din Botoșani. Au intervenit mascații pentru a-i potoli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *