Vreme anormal de caldă pentru februarie. Șefa ANM: „Vin temperaturi peste ceea ce este normal în această perioadă”

Foto: istock

Vremea este deosebit de caldă pentru final de februarie, însă furtuna care a măturat Europa se apropie şi de România, anunță șefa Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu.  Potrivit acesteia, temperaturile vor ajunge la 20 de grade Celsius.

„Mâine deja contăm pe valori între 11-18 grade Celsius, pentru ca ziua de sâmbătă să aducă un ecart între 13 până la 20 de grade. Chiar duminică, în același ecart termic vor fi 13-20 de grade, cu o maximă în Capitală de 18-20 de grade. Şi din punct de vedere al regimului de precipitații, este posibil să consemnăm mai ales sâmbătă, în jumătatea vestică a țării, ploi iar la altitudini mari este posibil să vorbim și de precipitații mixte. Nu în ultimul rând, să avem în vedere și posibilitatea ca intensificările de vânt să fie unele susținute, iar pe creste putem consemna viteze care pot depăși 60-80 km/h, dar și în zonele mai joase de relief, în vest, în centru sau în partea de est-sud-est a țării”, a spus, joi, pentru antena3.ro, Elena Mateescu.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Doi părinți din Botoșani se foloseau de fetița lor de nici doi ani ca să strângă bani de la oameni, pe străzi. Ce s-a întâmplat cu micuța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *