Doi bărbați reținuți după scandalul dintr-un bar din Botoșani. Trei persoane au fost înjunghiate

Doi bărbați au fost reținuți după scandalul dintr-un bar din Botoșani, în urma căruia trei persoane au fost înjunghiate. Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în comuna Călărași.

„În jurul orei 19:30, între cinci persoane aflate pe terasa barului a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia doi bărbați, de 32 și 48 de ani ar fi lovit victimele, în vârstă de 21, 15 și 45 de ani și ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor înțepător acestora, provocându-le leziuni fizice care au necesitat transportul la o unitate spitalicească. Ulterior comiterii faptelor, persoanele bănuite de comiterea acestora au părăsit localul respectiv, fiind identificate de polițiști pe raza localității de domiciliu”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Cei doi bărbați de 32 și 48 de ani au fost identificați pe raza localității de domiciliu, ulterior, fiind conduși la sediul poliției și reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Alexandra Ivanov putea fi salvată printr-o procedură banală. „Dacă se intervenea, astăzi trăia”. Ce spun specialiștii despre raportul IML

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *