Scandal sângeros la Botoșani din cauza unei iubiri interzise. Un bărbat de 32 de ani i-a înjunghiat pe fratele și tatăl iubitei cu 18 ani mai mică

Foto: observatornews

O iubire interzisă a fost scânteia care a aprins scandalul într-un bar din Botoşani. Trei bărbaţi, printre care şi un minor, şi-au împărţit pumni şi picioare, după ce fratele unei adolescente şi-a prins sora împreună cu iubitul, cu 18 ani mai mare. Furios, băiatul şi-a chemat în ajutor părintele. Când s-a văzut încolţit de tatăl şi fratele minorei, partenerul acesteia nu s-a sfiit să scoată cuţitul. Răfuiala a fost aplanată abia după apariţia mascaţilor.

Incidentul s-a petrecut miercuri noapte, în barul din localitatea Libertatea, judeţul Botoşani. În timp ce adolescentul de 16 se distra împreună cu mai mulţi prieteni, sora sa, cu doi ani mai mică, a intrat în local împreună cu iubitul de 32 de ani. De aici până la scandal nu a mai fost decât un pas. Furios, băiatul şi-a sunat tatăl, care a pornit glonţ spre cârciumă.

A urmat imediat o încăierare generală între cei trei bărbaţi. La un moment dat însă, individul de 32 de ani a scos un cuţit şi fără nicio reţinere i-a înjunghiat pe tatăl şi fratele iubitei. Cei doi au căzut ca seceraţi. Martori la scenele şocante, mai mulţi indivizi din bar au încercat să-l dezarmeze pe agresor. Fără rezultat însă. Şi aceştia i-au căzut victime, scrie Observatornews.

A fost un scandal mai mare, am fost implicaţi mai mulţi. Eu sunt bandajat la gură, din cauza tăieturii”, a spus un martor.

Agresorul a fost potolit abia după ce în bar au ajuns mascaţii. Aflaţi în stare gravă, după ce au pierdut o cantitate însemnată de sânge, victimele au fost stabilizate la faţa locului.

Trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acestea prezentau plăgi tăiate la nivelul gâtului”, a declarat Delia Nenişcu, purtator de cuvânt IPJ Botoșani.

Poliţiştii au reţinut mai multe persoane implicate în conflicul sângeros, printre care şi pe agresorul de 32 de ani, pe numele căruia s-a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *