O femeie din Botoșani s-a plâns la poliție că a fost atacată pe stradă de un bărbat cu cagulă. Povestea nu s-a terminat bine pentru ea

O femeie din municipiul Botoșani s-a plâns la poliție că a fost atacată pe stradă de un bărbat cu cagulă, însă povestea nu s-a terminat bine pentru ea. Botoșăneanca s-a ales cu un dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, după ce timp de două zile oamenii legii au încercat să îl găsească pe autorul faptei care exista doar în mintea ei.

Femeia a declarat polițiștilor că în timp ce mergea pe stradă, în cartierul Parcul Tineretului, alături de fiul său, ar fi fost lovită și lăsată fără telefonul mobil și fără o sumă de bani de un bărbat care avea fața acoperită.

Pentru că fapta este de o gravitate ridicată, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale au declanșat o anchetă urgentă. Echipaje de poliție au mers în teren, au verificat imagini de pe toate camerele de supraveghere din zonă, însă acțiunea lor a fost inutilă, pentru că orice idee de tâlhărie calificată era respinsă.

După ce au strâns dovezi că botoșăneanca nu a fost tâlhărită, oamenii legii au pus-o pe femeie în fața faptului împlinit și au determinat-o să recunoască realitatea. În final, aceasta a declarat că a înstrăinat bunurile cu bună știință unui alt bărbat și că a înscenat tâlhăria doar pentru a justifica „pierderea” lor în fața soțului.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Cât de trist! Un botoșănean a murit după ani de chin în condiții greu de imaginat. Familia nu are acum nici măcar un sicriu în care să îl înmormânteze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *