Cât de trist! Un botoșănean a murit după ani de chin în condiții greu de imaginat. Familia nu are acum nici măcar un sicriu în care să îl înmormânteze

Un botoșănean a murit după ani de chin, în condiții greu de imaginat. Familia nu are acum nici măcar un sicriu în care să îl înmormânteze. Valentin, din localitatea Cordăreni, s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani, joi dimineață. Singurul venit al acestui om era ajutorul social 170 lei, deși ar fi avut dreptul la pensie de boală sau de handicap. A trăit în condiții inumane: flămând, în frig și în mizerie.

„Oare cati Oameni vor mai muri in conditii inumane, flamanzi, infrigurati, fara cele necesare si fara a beneficia de pensiile de boala sau de handicap care li se cuvin? Urma sa postez zilelele acestea cazul sau pentru a-i face cat de cat conditii umane, avea nevoie inclusiv de UN PAT, dar se pare ca acum trebuie sa-l ajutam cu un sicriu. Nu mi-am imaginat ca este atat de grav si ca zilele lui sunt numarate si azi voi primi aceasta veste trista. Sunt internata cu fetita in spital de saptamana trecuta si am zis ca urmatoarea postare pe care o voi face va fi cu el, dar viu, nu mort”, a mărturisit preoteasa Anamaria Macuc.

Aceasta face un apel către cei care vor să dea o mână de ajutor pentru ca acest om să fie înmormântat cum se cuvine.

„Sicriul este cel mai urgent. Nu au nimic, cruce si cele necesare… Era ingrijit de frate și de o cumnată”, mărturisește preoteasa Anamaria Macuc.

TELEFON: +40747645686 (cumnata care-l ingrijeste)

ADRESA: Sat Dumeni, Dorohoi

NR DE CONT: RO78BTRLRONCRT0CN2978601 deschis la Banca Transilvania pe numele Broasca Dorin

O femeie a ieșit la plimbare complet dezbrăcată, într-un parc din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *