Se vinde cea mai mare casă din Botoșani. Ce preț are imobilul de aproape 5.000 metri pătrați!

Cea mai mare casă construită în Botoșani a fost scoasă la vânzare. Imobilul, care are o suprafață desfășurată de aproape 5.000 metri pătrați, a fost pus în vânzare la un preț de 2,25 milioane de euro.

Potrivit vânzătorului, casa de la Mănăstirea Doamnei are o suprafață construită la sol de 1.300 metri pătrați. Construcția este intabulată, liberă de sarcini și este ridicată pe persoană fizică. Ea dispune și de 3,5 hectare de teren și este împrejmuită cu gard de cărămidă.

„Poate fi adaptată pentru un spital privat, un azil de bătrâni, o clinică de recuperare, o pensiune de lux, dar și alte destinații”, susține proprietarul.

O casă de vacanță a firmei Victor Construct din Botoșani, scoasă la vânzare

O casă de vacanță a firmei Victor Construct SRL din Botoșani s fost scoasă la vânzare, după ce societatea de construcții a intrat în faliment. Este vorba de o proprietate imobiliară situată în localitatea Mănăstirea Doamnei- comuna Curtesti, care este formată din teren și construcție edificată pe teren, dupa cum urmează:

  • teren in suprafata de 13.504 mp, inscris in CF54590 Curtesti, nr. topo 54590;
  • constructia edificata pe teren în natură Casa de vacanta cu suprafata construita la sol de 776 mp cu regim de înălțime D+P+1E.

Prețul de pornire al licitației este de 2.679.868 lei, reprezenând aproximativ 500.000 de euro, exclusiv TVA.

Vânzarea este făcută de lichidatorul judiciar Pareto Grup IPURL din Baia Mare.

Licitația va avea loc pe 7 februarie 2024, ora 12.00, la sediul lichidatorului.

Cea mai mare bază sportivă privată din Botoşani va fi demolată

Cea mai mare bază sportivă privată din Botoşani va fi demolată. Este vorba de baza sportivă construită la Hudum de firma Solution BM Invest SRL., cunoscută ca baza sportivă „Junior”.

Cele două terenuri de fotbal, cu gazon sintetic, urmează a fi demolate, ca urmare a faptului că nu există autorizaţie de construcţie. Baza a fost construită, în 2018, sub linia electrică de înaltă tensiune, iar Delgaz Grid SA nu permite realizarea unor astfel de investiţii sub reţeaua electrică.

Prin urmare, Delgaz Grid a solicitat Primăriei Curteşti să demoleze construcţiile. Administraţia din Curteşti a deschis o acţiune în instanţă, iar în urmă cu trei ani şi jumătate, în august 2020, instanţa s-a pronunţat în favoarea demolării bazei sportive.

După alţi doi ani, Primăria Curteşti a  solicitat unui executor să pună în aplicare hotărârea judecătorească, însă demersul nu a avut finalitate.

Acum, primarul din Curteşti, Maricel Anton, a anunţat că deschide o nouă acţiune în instanţă pentru ca aceasta să decidă că toate costurile de demolare să revină firmei care a realizat investiţia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *