Cea mai mare bază sportivă privată din Botoşani va fi demolată. Cum s-a ajuns în această situaţie!

Cea mai mare bază sportivă privată din Botoşani va fi demolată. Este vorba de baza sportivă construită la Hudum de firma Solution BM Invest SRL., cunoscută ca baza sportivă „Junior”.

Cele două terenuri de fotbal, cu gazon sintetic, urmează a fi demolate, ca urmare a faptului că nu există autorizaţie de construcţie. Baza a fost construită, în 2018, sub linia electrică de înaltă tensiune, iar Delgaz Grid SA nu permite realizarea unor astfel de investiţii sub reţeaua electrică.

Prin urmare, Delgaz Grid a solicitat Primăriei Curteşti să demoleze construcţiile. Administraţia din Curteşti a deschis o acţiune în instanţă, iar în urmă cu trei ani şi jumătate, în august 2020, instanţa s-a pronunţat în favoarea demolării bazei sportive.

După alţi doi ani, Primăria Curteşti a  solicitat unui executor să pună în aplicare hotărârea judecătorească, însă demersul nu a avut finalitate.

Acum, primarul din Curteşti, Maricel Anton, a anunţat că deschide o nouă acţiune în instanţă pentru ca aceasta să decidă că toate costurile de demolare să revină firmei care a realizat investiţia.

Directorul de îngrijiri al Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, schimbat din nou. Este al treilea de la scandalul angajărilor pe bani

 

One thought on “Cea mai mare bază sportivă privată din Botoşani va fi demolată. Cum s-a ajuns în această situaţie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *