Sediul unei mari firme din Botoșani, scos la vânzare. Este estimat la 2,7 milioane de lei

Sediul unei mari firme de construcții din Botoșani a fost scos la vânzare prin licitație publică. Este vorba de sediul societății comerciale Victor Construct SRL, care este estimat la 2,7 milioane de lei.

Imobilul de pe strada Ion Pillat 18, în zona Luceafărul, a fost scos la licitație de lichidatorul judiciar al firmei din Botoșani, Pareto Grup IPURL, cu sediul în Baia Mare- Maramureș. Licitația va avea loc pe 16 ianuarie, la sediul lichidatorului.

„Proprietatea imobiliară este compusă din: teren în suprafață de 1221 mp, înscris în CF nr. 51036 Botoșani, nr. cadastral 51036 și construcție edificată pe teren cu regim de înălțime D+P+2E+M, având nr. cadastral 51036-C1, având destinația de spațiu de birouri, împreună cu bunurile mobile care dotează imobilul. Prețul total de pornire al licitației este de 2.730.997,00 lei – exclusiv TVA”, a anunțat lichidatorul.

Victor Construct SRL, care a fost controlată de omul de afaceri Victor Mihalachi, a intrat în faliment pe 23 mai 2022, după ce pe 10 august 2018 a intrat în insolvență, iar planul de reorganizare a eșuat.

O mare firmă de construcții din Botoșani a cerut insolvența. Avea peste 50 de angajați. A restaurat un important monument istoric

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *