O mare firmă de construcții din Botoșani a cerut insolvența. Avea peste 50 de angajați. A restaurat un important monument istoric

O mare firmă de construcții din Botoșani și-a cerut insolvența în instanță. Firma avea, anul trecut, peste 50 de angajați și a fost implicată în restaurarea unui important monument istoric.

Este vorba de societatea comercială LDC Trust Construcții MV SRL, care, prin administratorul său statutar, Maria Iuliana Savin, a depus, vineri, la Tribunalul Botoșani solicitarea de declanșarea procedurii insolvenței la cererea debitorului.

LDC Trust Construcții MV SRL, în spatele căreia s-ar afla omul de afaceri Victor Mihalache, este firma care a restaurat, recent, Biserica Sfântul Gheorghe, un important monument istoric din municipiul Botoșani.

Profit mare în 2022 pentru LDC Trust Construcții MV

Insolvența LDC Trust Construcții MV SRL a fost cerută în ciuda unor indicatori foarte buni pe care i-a avut anul trecut. Societatea de construcții din Botoșani a înregistrat, în 2022, așa cum reiese din datele oficiale transmise Ministerului de Finanțe, o cifră de afaceri de 9,98 milioane de lei și un profit de două milioane de lei.

În 2022, firma botoșăneană a avut un număr mediu de 51 de angajați

Cine este administratorul firmei

Maria Iuliana Savin este administratorul de drept al societății controlate de Victor Mihalachi. Ea a deținut aceeași funcție, de administrator, la o altă firmă intrată în insolvență în 2019, Consproiect M SRL, firmă controlată de același om de afaceri.

LDC Trust Construcții MV SRL a fost înființată în 2015 și figurează cu sediul pe strada Mihail Kogălniceanu 20. La adresa respectivă se află fosta Grădiniță 24, care a devenit proprietatea familiei Mihalachi, prin soția lui Victor Mihalachi, Luminița Mioara Mihalachi.

Încă o insolvență răsunătoare la Botoșani. O cunoscută firmă de construcții a cerut insolvența la Tribunal

One thought on “O mare firmă de construcții din Botoșani a cerut insolvența. Avea peste 50 de angajați. A restaurat un important monument istoric

  1. Umpli firma de datorii. Urmeaza retragerea urata din afaceri dar obisnuita in constructii intrarea in faliment. Raman niste lucrari facute, atitudinea dura fata de cei care au luat comisioane, bataia de joc fata de cei din subordine. Nimeni nu este de neinlocuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *