Încă o insolvență răsunătoare la Botoșani. O cunoscută firmă de construcții a cerut insolvența la Tribunal

santier constructii, stiri, botosani,O nouă mare firmă de construcții din Botoșani a cerut în instanță insolvența. Este vorba de societatea comercială Consproiect M SRL, firmă controlată de omul de afaceri Victor Mihalachi.

Consproiect M, prin administratorul Iuliana Maria Savin a depus, marți, la Tribunalul Botoșani cererea de declanșare a procedurii insolvenței. Solicitarea urmează să fie discutată într-o ședință de vineri a instanței botoșănene. Consproiect M este firma care a câștigat lucrările de execuție a lucrărilor de construcție a blocurilor ANL de pe Șoseaua Iașiului. Tot ea a câștigat licitația pentru construcția blocurilor pentru medici de pe Ștefan cel Mare. Aici lucrările nu au început încă.

Interesant este că procedura insolvenței a fost cerută în contextul în care pe rolul instanței din Botoșani era înregistrat deja un dosar de insolvență cerut de firma Black Sea Supplier SRL. Black Sea Suppliers este o companie lider pe piaţa de echipamente şi materiale pentru instalaţii de încălzire, climatizare şi gaze. Compania a fost înfiinţată în 1996 în oraşul Constanţa şi, printr-o creştere organică, a ajuns să opereze în 31 de depozite amplasate în cele mai importante oraşe din România.

Cererea a fost depusă pe 20 decembrie 2018, iar firma botoșăneană era reprezentată la momentul respectiv de Irina Toader. Pe lista creditorilor s-au mai înscris Dantex Guard Security SRL, Cărămida MCV SRL Botoșani, dar și Banca Transilvania.

Firma Consproiect a avut, în 2017, o cifră de afaceri de 8,7 milioane de lei și a raportat pierdere netă de peste 613.000 de lei.

Societatea Victor Construct SRL a intrat în insolvență. Tribunalul Botoșani a numit un lichidator

One thought on “Încă o insolvență răsunătoare la Botoșani. O cunoscută firmă de construcții a cerut insolvența la Tribunal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *