Societatea Victor Construct SRL a intrat în insolvență. Tribunalul Botoșani a numit un lichidator

victor mihalachi, stiri, botosani, victor constructSocietatea comercială Victor Construct SRL Botoșani, una dintre cele mai puternice firme de construcții din țară, a intrat în insolvență. Tribunalul Botoșani a admis, vineri, cererea administratorului societății, Victor Mihalachi, de declanșare a procedurii de insolvență a firmei Victor Construct.

Instanţa a numit în funcţia de administrator judiciar provizoriu practicianul Vizal Consulting IPURL Bucureşti şi a stabilit data de 24 septembrie 2018 drept termen limită pentru înscrierea la masa credală, urmând ca prima Adunare a Creditorilor să se întrunească pe 17 octombrie 2018

like facebook, stiri, botosaniVictor Construct SRL a încheiat anul 2017 cu pierderi de peste 13 milioane lei şi a ajuns la cea mai scăzută cifră de afaceri a ultimilor zece ani, respectiv 60,42 milioane lei.

Potrivit datelor publicate de Ministerul Finanțelor Publice, datoriile la 31 decembrie 2017 erau de 53,67 milioane lei, adică 88,8% din cifra de afaceri. Cea mai mare parte din datorie reprezintă credit la bănci.

2 thoughts on “Societatea Victor Construct SRL a intrat în insolvență. Tribunalul Botoșani a numit un lichidator

  1. Intrebare: Cum poate fi o firma de constructii ,, printre cele mai puternice din tara” daca valoarea datoriilor reprezinta 90% din cifra de afaceri? In al doilea rand, probabil ca ,,mister” Mihalache a prezentat bancilor o situatie falsa asupra eficientei activitatii, de vreme ce acestea au acceptat sa-l crediteze, desi datoriile erau atât de mari???? S-ar putea ca bunurile acestei societati sa fie insignifiante și să nu acopere mai nimic din aceasta datorie uriasa. De aceea, mister Mihalache trebuie sa plateasca cu averea lui si a familiei sale. Mai Mihalache, ce mare esti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com