Verginel Gireadă, atac virulent după venirea lui Valeriu Iftime în PNL Botoșani: Ei nu știu nimic despre politică, administrație publică și nevoile comunităților

Primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, a făcut o serie de precizări privind motivele care au stat la baza deciziei sale de a demisiona din funcția de prim vicepreședinte al filialei. Liberalul a făcut un atac virulent după venirea omului de afaceri Valeriu Iftime în PNL Botoșani, care susținea Partidul Național Liberal Botoșani trebuie refăcut, în sensul că trebuie aduși oameni noi, capabili.

„În realitate ei nu știu nimic despre politică, administrație publică și nevoile comunităților, și nu au un plan concret de pus in aplicare, ci doar speră că vor schimba ceva și că pentru asta ar fi bine sa obțină un post de parlamentar  ca să învețe cine semnează actele acolo”, spune Gireadă.

El susține că atât la nivel național cât și în județul Botoșani, Partidul Național Liberal a muncit, însă nu s-au promovat suficient inițiativele pe care guvernul si parlamentarii liberali le-au inițiat și adoptat, proiectele de investiții pe infrastructura mare (construire autostradă, modernizare Drumuri Naționale și Europene), creșterea salariilor și a pensiilor precum și toate proiectele de investiții depuse de către primarii liberali ai comunităților din județul Botoșani, pentru care parlamentarii liberali din județ au pus umărul pentru a fi implementate.

„Politica este, in opinia mea și sper eu și în opinia colegilor, membri ai oricăror partide, despre voturi, despre alegeri! Adică orice om politic ales, votat, reprezintă dorința cetățenilor de a le fi reprezentate interesele și nevoile de către cel ales! Odată votat, porți cu mândrie susținerea tuturor celor care au încredere în tine și, în același timp, pe umerii tăi stau toate nevoile lor pe care tu, cel ales ai obligația morală și legală să le rezolvi! Când ești ales pentru a doua oară, nu mai vorbim doar despre încrederea pe care oamenii ți-o acordă, ci și de mulțumirea lor că într-adevăr nu i-ai dezamăgit și ai muncit în interesul lor! Eu, personal sunt în această situație, în situația în care, ca om politic am fost ales încă din anul 2004 pentru funcția de primar, în anul 2012 am fost ales pentru un mandat de 4 ani de deputat și până în prezent sunt un om care dezvoltă în mod constant comuna Mihai Eminescu. Așadar, pentru o democrație corectă este necesar ca oamenii să fie în continuare cei care aleg cine să le reprezinte interesele”, spune Gireadă.

„Cine vine în politică să facă bani este un criminal; cine vine în politică și fură bani este un ratat”. Declarația făcută, astăzi, în sediul PNL

4 thoughts on “Verginel Gireadă, atac virulent după venirea lui Valeriu Iftime în PNL Botoșani: Ei nu știu nimic despre politică, administrație publică și nevoile comunităților

  1. Odată votat treci la furat………directiva electorală a lui Verginel………cînd a auzit declarația lui Iftimie despre hoți și hoții……..a șters-o…….tu nu ai valoare măcar să-i rostești numele acestui om.Nu uita,la plecare ia cu tine și penalul de consilier,e de bine,mai stați de vorbă,mai puneți la cale vreo golănie,cît o mai merge…….cît oare?

  2. Istoria se repetă d-le Verginel. Când am spus să-l votăm pe d-l Ludovic Orban, ca președinte al PNL, ai trecut la amenințări, votând un ilustru necunoscut în ale Partidului.
    Cam așa se întâmplă, când trădezi vechii colegi și încerci să propulsezi noi oameni care nici măcar nu sunt membri ai Partidului.

  3. Era o functie prea mare prim vicepresedinte la judeteana de partid PNL. Mai modest primar simplu e mai bine. mai multa grija sa nu se fure din fondurile publice. Nu mai cereti comisioane prea mari ca si constructorii au limitele lor. Si prietenii vechi daca au facut odata mai pot face o surpriza. Si liberalul Dumitrescu la Prahova uite ce a patit. Dati inapoi ce-ati luat chiar daca este vorba de apa dar zeci de mii de mc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *