„Cine vine în politică să facă bani este un criminal; cine vine în politică și fură bani este un ratat”. Declarația făcută, astăzi, în sediul PNL

„Cine vină în politică să facă bani este un criminal; cine vine în politică și fură bani este un ratat”. Declarația a fost făcută, vineri, la sediul Partidului Național Liberal, de omul de afaceri Valeriu Iftime, care a devenit membru al acestei formațiuni politice și care, neoficial, susține că are „o putere mare în PNL”.

„Eu vreau să dau notă pentru oamenii de afaceri să intre în politică, dau o notă importantă oamenilor de afaceri care au făcut școală, care au o ținută morală să vină în politică. Mai spun așa: cine vină în politică să facă bani este un criminal; cine vine în politică și fură bani este un ratat. În politică vin oameni care au bani, care au bani și bun simț. Și cred că mă încadrez, cumva, în zona asta”, a declarat Iftime.

Proaspăt intrat în PNL Botoșani, Valeriu Iftime, susține că vrea ca județul să fie în zona partidelor de dreapta și speră că mai mulți oameni de afaceri din județ vor urma exemplul său și vor intra în politică. El a declarat, în cadrul conferinței de presă, vineri, că pentru un viitor mai bun este nevoie de o întărire a mediului de afaceri.

„Dacă vrem să trăim și să trăim mai bine și să avem un viitor bun, previzibil, trebuie să întărim mediul de afaceri. Din motivul acesta vin în politică și cred că poate exemplul meu, și îi invit pe toți oamenii de afaceri, pe toți oamenii mici sau mari de afaceri, pe oamenii care au putere, credință, stare și timp să intre în politică, la liberali sau în altă parte”, a spus Iftime.

Valeriu Iftime și Costel Șoptică vor conduce în tandem organizația botoșăneană, chiar dacă Costel Șoptică rămâne, oficial, liderul organizației.

 

4 thoughts on “„Cine vine în politică să facă bani este un criminal; cine vine în politică și fură bani este un ratat”. Declarația făcută, astăzi, în sediul PNL

  1. …păi , adu domnule oamenii despre care vorbești. De ce să conduceți în tandem ??? Ce, a-ți venit să dansați ? Șoptitcă să-și vadă de drum. Diferența de gândire, rațiune , judecată ,comportament , este prea mare între ei , nu văd rostul lui Șoptică în conducerea organizatiei, sincer !!
    Nu cunosc politică. Însă , acești doi oameni , nu au nimic comun ( doar faptul că fac parte din aceiași specie ).

  2. D.Iftimie,faceți curățenie,în fruntea partidului totul e putred.Cloaca de la M.Eminescu trage organizația în jos,acolo unde ați găsit-o.Promovați tinerii,acuma doar CORNILĂ se bucură de credibilitate,renunțați la gașca penalilor.Nu cred că ați venit în politică să vă văd la braț pe Unirii cu penalii de la vîrf.Succes!

  3. Suntem siguri ca Dl.Iftimie nu vine in PNL ptr.a face bani,ci ptr.a creste nivelul de incredere a electoratului in acest partid si sunt ferm convins ca impreuna cu Catalin Flutur vor aduce PNL acolo unde merita.
    Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *