Surse: Costel Șoptică a demisionat de la șefia PNL. Valeriu Iftime devine lider al organizației la Botoșani

Președintele organizației județene a PNL Botoșani, Costel Șoptică, a demisionat, joi, de la șefia PNL, au declarat surse politice pentru BotosaniNews.ro. Demisia a avut loc în cadrul unei întâlniri politice pe care Șoptică ar fi avut-o la București cu conducerea centrală a PNL.

Locul acestuia la șefia partidului ar urma să fie luat de omul de afaceri Valeriu Iftime, care conduce grupul de firme Elsaco și controlează și FC Botoșani. Itime a participat, de asemenea, la discuțiile de la București.

Anunțul ar urma să fie făcut în mod oficial în cursul zilei de vineri, într-o conferință de presă.

Asfalt pe un drum județean de piatră din Botoșani. S-a stabilit și constructorul

One thought on “Surse: Costel Șoptică a demisionat de la șefia PNL. Valeriu Iftime devine lider al organizației la Botoșani

  1. Schimbare tardiva…!!! O schimbare facuta pe genunchi…Aceasta schimbare trebuia facuta cel mai tarziu in vara anului trecut,(2023)…Acum mai sunt practic, 2 luni de zile pana la debutul campaniei electorale, timp extrem de scurt in care PNL trebuie reorganizat, cel putin la nivel de Judet…de stabilit managementul si calendarul campaniei electorale, organizatiile de partid… Candidatii… Promovarea…etc…etc. Ce se observa? Un partid chinuit in cadere libera, iar d-l Valeriu Iftimie, vine acum la urma exact ca si la Fotbal…ia echipa de pe locul retrogradarii pentru ca sa o faca Campioana Romaniei…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *