Asfalt pe un drum județean de piatră din Botoșani. S-a stabilit și constructorul

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri (DJDP) Botoșani a finalizat procedura de achiziție publică pentru desemnare constructorului care va asfalta drumul județean DJ 291 între localitățile Oroftiana și Baranca- Bajura.

Drumul, care în prezent este de piatră va fi asfaltat pe o lungime de zece kilometri, respectiv între kilometrii 31+000- 33+000 si 38+000-46+008.

Firma care va executa lucrările este Transasfalt Prod SRL Botoșani. Lucrarea contractată de DJDP va avea o valoare de  38,3 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 7,5 milioane de euro.

„Valoarea estimată nu cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse şi neprevăzute precizată în bugetul proiectului, acestea putand fi accesate, după caz, în functie de necesităti, prin modificarea contractului de lucrări în conditiile prevăzute la art 221 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice, cu modificările și completările ulterioare”, se precizează în contractul încheiat cu constructorul.

Tragedie pe o stradă din Botoșani! O femeie a murit, după ce a fost lovită de un microbuz

3 thoughts on “Asfalt pe un drum județean de piatră din Botoșani. S-a stabilit și constructorul

  1. Comisionul cerut de Buzatu la drumul strategic Vaslui a fost de 10% asa a denuntat constructorul. La Ploiesti presedintele CJ Dumitrescu a primit 16 milioane de lei comision pentru centura Mizil. Expertiza tehnica de la Vaslui a scris ca drumul strategic Vaslui a fost construit cu o grosime mai mica cu 6 cm fata de proiect. La DN28B Zaicesti – Flamanzi drumul s-a distrus in timpul executiei si statul a mai platit din nou straturile de deasupra. Ce metoda se va folosi la acest drum din acest judet? Se vor inlocui materialele scumpe- criblura, bitumul- cu altele ieftine? Se vor turna straturi mai subtiri? Cat vor fi comisioanele? cate fonduri publice se irosesc in toata tara in acest fel? Iar pensionari cu 40 de ani vechime au pensie 2 mii de lei pentru ca nu sunt fonduri. Pentru hoti sunt fonduri.

  2. Pe vremea lui Ceaușescu oamenii de partid spuneau : Nu avem bani de aruncat pe drumuri ! Văd că ăștia aruncă bani grei și pe drumuri și la poduri !

  3. Dumnezeu să te ierte om bun ! Te voi păstra veșnic în sufletul meu . Păcat că te – a ales Dumnezeu ca ofrandă atât de tânăr !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *