Tragedie pe o stradă din Botoșani! O femeie a murit, după ce a fost lovită de un microbuz

Tragedie produsă pe o stradă din municipiul Botoșani. O femeie a murit, vineri, după ce a fost lovită de un microbuz. Accidentul rutier a avut loc joi seară, însă femeia a decedat în cursul zilei de vineri în Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

Evenimentul tragic a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu, în zona magazinului Lidl. Femeia, în vârstă de 75 de ani, se angajase regulamentar în traversarea străzii și a fost lovită de mașina de la societatea comercială Microbuzul SRL, care se deplasa dinspre Octav Onicescu spre strada Uzinei.

Șoferul microbuzului are 72 de ani și nu a văzut-o pe victimă. Botoșăneanca a fost preluată de ambulanță și transportată la spital, însă, din cauza leziunilor suferite, aceasta s-a stins din viață a doua zi.

Polițiștii au deschis, în acest caz, un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

FOTO & VIDEO Primarul Botoşaniului, Cosmin Andrei, a ieşit de la audieri. Decizia luată de procurorii DNA împotriva sa

 

3 thoughts on “Tragedie pe o stradă din Botoșani! O femeie a murit, după ce a fost lovită de un microbuz

  1. E intunecoasa toata strada aia ! Soferul probabil numara banii, in timp ce conducea, asa cum fac marea majoritate a celor care conduc microbuzele astea !!!

  2. Având în vedere ca individul (șoferul) a avut un AVC,se pune întrebarea:oare medicul cum i-a mai permis sa conducă?…mai ales un mijloc de transport în comun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *