VIDEO Patru bărbați reținuți de IPJ Botoșani după ce au bătut cu sălbăticie doi polițiști. Unul dintre agresori încerca să fugă din țară

Patru bărbați reținuți de Inspectoratul de Poliție Județean- IPJ Botoșani după ce au bătut cu sălbăticie doi polițiști. Unul dintre agresori încerca să fugă din țară.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis, miercuri, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a patru bărbați cu vârstele cuprinse între 34 și 46 de ani. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări, a reieșit faptul că în noaptea de 30 spre 31 ianuarie a.c., în timp ce se aflau pe strada Cuza Vodă, din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict spontan ar fi lovit cu pumnii și picioarele două persoane de 26 și 39 de ani, provocându-le leziuni fizice care au necesitat îngrijiri medicale.

Cele patru persoane bănuite de comiterea faptelor, prin comportamentul lor au tulburat ordinea și liniștea publică și au provocat indignarea cetățenilor.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii de investigații criminale, trei dintre bărbați au fost depistați în municipiul Botoșani, iar unul a fost prins pe aeroportul Suceava, in timp ce incerca să părăsească țara.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani.

Știrea inițială

Doi polițiști au fost atacați cu o cruzime fără margini de o gască de tineri, în urma unor schimburi de replici. Agresiunea a fost filmată. Nimeni nu a intervenit să-i oprească pe agresori. Este vorba despre doi polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe după ce au fost bătuți crunt de opt tineri. Totul s-a petrecut marți, 30 ianuarie, puțin înainte de miezul nopții, în municipiul Botoșani.

Cei doi polițiști, aflați în timpul liber, s-au întâlnit cu doi prieteni la un restaurant de pe Pietonalul Unirii. La plecare, aceștia erau cu unul dintre prieteni și au fost înconjurați de o gașcă de opt tineri, care au început să-i lovească cu o sălbăticie de nedescris, cu pumnii și picioarele. Atât polițiștii, cât și amicul lor, care a fost lovit mai puțin, au ajuns pe mâna medicilor. 

„Din cercetări, a reieșit faptul că în seara de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 23:00, pe o stradă din municipiul Botoșani, între trei persoane de 24, 26 și 45 de ani și un grup format din alți opt tineri, ar fi izbucnit un conflict verbal, pe fondul căruia aceștia din urmă, le-ar fi agresat pe cele trei persoane. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

 

4 thoughts on “VIDEO Patru bărbați reținuți de IPJ Botoșani după ce au bătut cu sălbăticie doi polițiști. Unul dintre agresori încerca să fugă din țară

  1. Doamne! nici intru animal agresiv nu poti lovi cu salbaticie cu picioarele cu asa intesitate ! iti este frica sa iesi in oras din cauza acestor gasti de indivizi violenti! politia ce face ? justitia sa ia masuit examplare fata de acsti vioennti ! MAINE POT FI EU SAU TU JUDECATORULE SAU AVOCATULE SAU ORICE CETATEA CARE CIRCULA PE STADA !

    1. Joaca de copii pe langa ce batai se dadeau prin anii 90 respectiv 2000. Politistii din ziua de azi sunt niste mucosi care se cred mari si tari cand au uniforma pe ei si fac abuz de putere, iar cand sunt luat la scuturat vai de ei, ca in video.

  2. este grav ce s-a intimplat, e greu de privit ce fac agresorii justitia este blinda
    de ce sa lovesti un om cand e la pamant? se cred mari smardoi insa daca aud lingura in castron au urechile ciulite , vai de mama lor
    privitii ce talente au ,dar daca intra la bulau sant mielusei nu au idee ce patesc la bulau asemenea specimene care arunca talente de smardoi

  3. 😂😂😂😂😂 cica polițiști, doua fetițe moi la șezut. oricum nimeni nu mai are respect pentru polițiști la cat de inutili sunt. trebuiau bătuți mai rău poate se sesizează cei de sus ca angajează doar leșinați incompetenți și mucoase sclifosite, asa poate încep sa aducă personal competent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *