Doi polițiști din Botoșani, atacați de opt tineri. Cei doi au fost bătuți crunt cu pumnii și picioarele

Doi polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe după ce au fost bătuți crunt de opt tineri. Totul s-a petrecut marți, 30 ianuarie, puțin înainte de miezul nopții, în municipiul Botoșani.

Cei doi polițiști, aflați în timpul liber, s-au întâlnit cu doi prieteni la un restaurant de pe Pietonalul Unirii. La plecare, aceștia erau cu unul dintre prieteni și au fost înconjurați de o gașcă de opt tineri, care au început să-i lovească cu o sălbăticie de nedescris, cu pumnii și picioarele. Atât polițiștii, cât și amicul lor, care a fost lovit mai puțin, au ajuns pe mâna medicilor. 

„Din cercetări, a reieșit faptul că în seara de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 23:00, pe o stradă din municipiul Botoșani, între trei persoane de 24, 26 și 45 de ani și un grup format din alți opt tineri, ar fi izbucnit un conflict verbal, pe fondul căruia aceștia din urmă, le-ar fi agresat pe cele trei persoane. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

One thought on “Doi polițiști din Botoșani, atacați de opt tineri. Cei doi au fost bătuți crunt cu pumnii și picioarele

  1. Doi polițiști, bine plătiți, bine hrăniți, bine antrenați (?), plus un prieten sunt bătuți măr de niște puștani. Bravo’s .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *