Un retailer național de electronice și electrocasnice și-a cumpărat teren la Botoșani pentru un nou magazin

electrocasnice, stiri, botosani, programul rabla, mediuUn retailer național și-a cumpărat teren la Botoșani pentru un nou magazin. Este vorba despre Flanco, printre cei mai mari retaileri locali de produse IT&C, electronice şi electrocasnice, controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.

Flanco a cumpărat, în ultimele şase luni, primele două terenuri în oraşele Braşov şi Botoşani, cu suprafeţe de 5.000 metri pătraţi, pentru investiţii de tip greenfield în structuri comerciale, a declarat pentru Profit.ro Dragoş Sîrbu, directorul general al companiei. Bugetul alocat acestor investiţii a fost de 4,5 milioane de euro.

 „Am cumpărat primele două terenuri în oraşele Botoşani şi Braşov, cu suprafeţe de 5.000 metri pătraţi, unde ne propunem să facem investiţii de tip greenfield, structuri comerciale care să respecte total ceea ce ne dorim de la un magazin sub marca noastră. Vorbim despre un concept de magazin cu o suprafaţă comercială de 1.500 metri pătraţi, eficient energetic şi operaţional, adaptat necesităţilor noastre şi ale clienţilor care ne vizitează, dar şi cerinţelor de sustenabilitate”, a afirmat Sîrbu.

Potrivit acestuia, Flanco urmărește să extindă rețeaua comercială în întreaga țară, atât în orașe mici, cât și mari, țintind centre comerciale noi şi vechi, parcuri de retail, dar şi magazine stradale.

O tânără din Botoșani a accidentat mortal un copil care traversa strada. Pedeapsa primită de Adina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *