O tânără din Botoșani a accidentat mortal un copil care traversa strada. Pedeapsa primită de Adina

O tânără de 24 de ani din județul Botoșani a fost condamnată definitiv după un accident mortal produs de ea, în urma căruia un copil de 12 ani a murit. Șoferița, din comuna Dersca, a provocat un accident mortal pe o trecere de pietoni din Siret.

Adina Zegrea a fost condamnată definitiv în urma unei decizii a Curții de Apel Suceava la o pedeapsă de doi ani de închisoare, însă magistrații au dispus suspendarea executării pedepsei pe o durată de trei ani de zile. Membrii familiei ar urma să primească daune morale de aproximativ 700.000 lei.

Nenorocirea a avut loc pe 20 aprilie 2021. Adina conducea autoturismul VW Passat pe DN 2 E 85, str. Alexandru cel Bun, din direcția Suceava către vama Siret.

În momentul în care a ajuns în dreptul farmaciei Donna, l-a lovit cu mașina pe Denis H., un copil de 12 ani, din municipiul Suceava, care traversa strada. În urma impactului, băiatul a suferit leziuni si a rămas inconștient fiind preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Orășenesc Siret pentru investigații medicale amănunțite. Din păcate, la spital, acesta a decedat.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *