O nouă ediție a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Românească “Mărţişor Dorohoian”. Vezi regulamentul!

Primăria Municipiului Dorohoi, Consiliul Local Dorohoi prin Casa Municipală de Cultură, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani organizează în data de 29 februarie – 1 martie 2024, în Sala Teatrului din Dorohoi, cea de-a XL-a ediţie a Festivalului-Concurs Naţional de Muzică Uşoară Românească- ,,Mărțișor Dorohoian”.

Festivalul – Concurs Naţional de Muzică Uşoară Românească ,,MĂRŢIŞOR DOROHOIAN” are drept scop promovarea muzicii uşoare româneşti autentice, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea de noi talente interpretative – în vederea promovării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani a transmis regulamentul concursului.

Astfel, concurenții vor interpreta două melodii de muzică ușoară românească. La concurs pot participa interpreţi de muzică uşoară, la următoarele categorii de vârstă:

1. Categoria de vârstă cuprinsă între 10-14 ani;

2. Categoria de vârstă cuprinsă între 15-30 ani;

Concurenţii care au obţinut trofeul la una dintre ediţiile anterioare ale concursului nu mai au dreptul de a concura la aceeaşi categorie de vârstă, având posibilitatea de a participa la categoria superioară, dacă îndeplinesc condiţiile de vârstă.

Concurenţii vor trimite, până la data de 16 februarie 2024, într-un singur e-mail, la adresa [email protected].

Primăria Botoșani caută să angajeze medic. Vezi unde este disponibil postul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *