Bogdan Andone, înaintea meciului cu UTA Arad: Ne așteaptă un meci foarte dificil, dar la ora jocului trebuie să fim pregătiți

Antrenorul principal al FC Botoșani, Bogdan Andone, a declarat, joi, în cadrul unei coferințe de presă, că UTA Arad va fi echipa favorită luni, întrucât este o echipă puternică și joacă și pe teren propriu.

Acesta spune, însă, că jucătorii săi trebuie să fie pregătiți 100% și să nu facă greșeli pe teren.

Va fi un meci dificil contra unei echipe puternice, mai ales pe teren propriu, Cred că la meciul de luni, UTA este echipa favorită, joacă pe teren propriu, s-a reîntors pe stadionul lor. Am văzut că pun o presiune foarte mare la meciurile de acasă și cu suporterii care sunt la meci. Ne așteaptă un meci foarte dificil, dar la ora jocului trebuie să fim pregătiți și să știm la ce să ne așteptăm. Trebuie să fim pregătiți la joc, la meciul de la Arad să fim pregătiți 100%, să fim atenți si nu facem greșeli. Să încercăm să le creăm probleme și să marcăm ca să putem câștiga meciul. În funcție de ce se întâmplă pe parcursul meciului, uneori ești mulțumit și cu un punct, dar fiecare joc trebuie pregătit la victorie”, a precizat Andone.

Partida de luni dintre FC Botoșani și UTA Arad, contând pentru etapa a XXV-a a SuperLigii, va începe la ora 17:00.

Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga, reabilitat cu 4,25 de milioane de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *