FOTO & VIDEO Medicul Nicușor Curteanu, condus pe ultimul drum de familie, prieteni, colegi, dar și foști pacienți. Ambulanțele au însoțit cortegiul funerar

Medicul Niculor Curteanu a fost condus, sâmbătă, pe ultimul drum de familie, prieteni, colegi de serviciu, dar și foști pacienți ai acestuia. Trupul neînsuflețit a fost depus la o casă mortuară, iar ulterior a fost condus spre cimitirul Eternitatea.

Medicul de 67 de ani  a fost găsit căzut în casă de soție, care a cerut ajutor prin 112. Din păcate, colegii nu au mai reușit să-i repornească inima.

„Mi-e foarte greu să vorbesc… Cred că e cel mai cumplit lucru să ajungi să îți resuscitezi un coleg. Dacă ar fi să privesc strict din punct de vedere medical, avea un timp în care a stat căzut acolo. L-a găsit căzut și ulterior a sunat la 112 și noi am ajuns la el, dar, repet, cred că a avut un cimp în care a stat și cred că avea frecvente zone în care erau instalate lividități pe partea dreaptă, unde l-am găsit căzut”, ne-a declarat atunci șefa UPU- SMURD Ramona Guraliuc, afectată de moartea colegului său.

Nicușor Curteanu a absolvit Facultatea de Medicină în cadrul Universității de Medicină din Iași, apoi a devenit Doctor în Științe Medicale, în cadrul aceleiași Universități. Curteanu a fost medic stagiar, la Spitalul Universitar ”Sf. Spiridon” din Iași, director adjunct de Strategie și management la Direcția de Sănătate Publică Botoșani, iar apoi medic primar la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani, unde ulterior a devenit director.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *