O artistă îndrăgită, fostă solistă la Orchestra ”Rapsozii Botoşanilor”, pe mâinile medicilor! Va fi operată urgent

Foto Romania Tv

Una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară din țară, fostă solistă la Orchestra Populară ”Rapsozii Botoşanilor”, Laura Lavric, a ajuns pe mâinile medicilor.

Artista a transmis recent că va fi supusă unei operații și va lipsi o perioadă de pe scenă. Laura Lavric este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară din România. Cântăreața urmează să fie supusă unei intervenții chirugicale, în câteva zile.

Laura Lavric are vârsta de 77 de ani, iar în momentul de față vedeta nu trece prin cele mai bune momentele ale vieții ei. Curând, îndrăgita solistă va ajunge pe masa de operații.

Artista va suferi o operație la șold, la Spitalul de Ortopedie „Foișor”, din Capitală, iar perioada de recuperare va fi una destul de lungă, pentru că va lipsi aproximativ două luni de pe scenă.

Din cauza problemelor de sănătate din ultima perioadă, Laura Lavric s-a deplasat cu ajutorul unui cadru metalic, iar fanii s-au arătat îngrijorați pentru ea.

Ce intervenție chirurgicală va suferi artista

Ea a recunoscut că se va opera, dar nu a dat și alte detalii despre intervenția chirurgicală la șold. „Da, mă operez. Nu vreau să dau alte detalii”, a spus aceasta pentru Cancan.ro. Artista va dispărea din lumina reflectoarelor pentru două luni, potrivit RomaniaTV

Consultații fără bilet de trimitere la doi medici de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Vezi câte locuri mai sunt disponibile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *