Consultații fără bilet de trimitere la doi medici de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Vezi câte locuri mai sunt disponibile!

In data de 29 ianuarie, în Ambulatoriul Integrat, Spitalul Judetean de urgenta „Mavromati ” Botosani, locația Marchian se va desfășura campania: “Obezitate- cauze și efecte”.  Scopul acestei actiuni este de a informa populația privind obezitatea și hipertensiunea arteriala.

In cadrul campaniei, care se va desfășura în intervalul orar 09.00 – 13.00, vor fi distribuite materiale informative și se vor acorda consultații pacienților interesați, in funcție de locurile disponibile, fară a fi nevoie de bilet de trimitere.

In acest interval orar pot fi consultați un număr de 20 de pacienți în fiecare cabinet (40 de locuri disponibile).

Consultațiile vor fi acordate astfel:
• Camera 1 – dr. Bercea Mihaela Viviana – medic specialist endocrinologie și medicină internă – 20 de consultatii – s-au inscris 16 pacienti, mai sunt 4 locuri disponibile
• Camera 2 – dr. Puiu Laura Paraschiva – medic specialist geriatrie – gerontologie, competență în apifitoaromaterapie și nutriție – 20 de consultatii – s-au inscris 13pacienti, mai sunt 7 locuri disponibile

Persoanele interesate se pot programa la numărul de telefon 0231518812 / int. 1118.  Dupa efectuarea consultatiei pacientii vor primi o scrisoare medicala, recomandari si materiale informative, transmite printr-un comunicat Spitalul Județean Botoșani.

Trei posturi scoase la concurs de o primărie din Botoșani. Ce caută să angajeze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *