Mălina a primit o nouă șansă la viață și își revine după operație. Povestea tinerei din Botoșani care a obținut 9,41 la Bacalaureat, dar a ales să devină șofer de camion

O tânără de 29 de ani, din județul Botoșani, care a fost votată, în urmă cu câțiva ani, cea mai frumoasă șoferiță de camion din România, își revine după ce a suferit o operație de transplant. Mălina Dragomir a ajuns  la Spitalul Fundeni din București, unde a primit ficatul de la o persoană aflată în moarte cerebrală. Acum, ea este sub observație medicală și a început recuperarea după această grea operație.

„Acum 4 ani Mălina Elena Dragomir devenea cea mai votată colegă a noastră la concursul pe care il organizez anual, Cea mai tare din Parcare, ulterior ajungand printre cele mai cunoscute soferite profesioniste din Romania. Frumoasa noastră colegă a ajuns zilele trecute de urgență la Spitalul Fundeni din Bucuresti, după ce ficatul acesteia a cedat necesitand un transplant urgent .Vestea ne-a cutremurat pe toti, ea fiind una dintre cele mai apreciate si muncitoare fete care activeaza in branșa noastră. Pe data de 21, printr-o minune, Mălina intră in operatie dupa ce o familie a decis cedarea ficatului unui membru aflat in moarte cerebrală. După interventia care a durat 8 ore, urmează ore si chiar zile in care corpul Mălinei va accepta sau nu transplantul. Toti de pe șosele suntem alături de tine !Ne rugăm pentru tine, Mălina!Pe sosele ne avem doar unii pe ceilalti”, este mesajul transmis pe pagina Ilie Matei- Omul Soselelor.

Într-un interviu pentru BotosaniNews.ro, Mălina a povestit cum a luat decizia de a deveni șofer de camion, o profesie aleasă în special de bărbați. Mălina nu este doar o fată frumoasă, ci și foarte inteligentă. O demonstrează inclusiv rezultatele sale pe parcursul anilor de studii.

Am terminat studiile liceale la Liceul „Demostene Botez” din Trușești. Am absolvit ciclul liceal în anul 2016, media mea de la bacalaureat fiind 9.41 iar media din clasele IX-XII fiind 9.90. Mi-a plăcut foarte mult să învăț, iar după liceu, m-am înscris la Facultatea de Construcții și Instalații din Iași. În timpul facultății am luat bursă și am avut rezultate frumoase. Între timp am schimbat ordinea priorităților, am întrerupt facultatea pentru o perioadă de timp, dar cu siguranță, în viitor, o voi relua. Sunt singură la părinți, dar mi-ar fi plăcut să am un frate. Mama mea lucrează în învățământ și tata a lucrat în domeniul bancar. În familia mea nu a mai existat nimeni care să practice această meserie, cea de șofer de tir”, a povestit, în urma cu trei ani, pentru BotoșaniNews.ro, Mălina.

De mică își dorea să devină polițist, dar în timpul liceului a decis că vrea altceva, și s-a înscris la Facultatea de Construcții și Instalații. A ales însă să fie șofer de tir. A cântărit foarte mult în decizia ei și partea financiară, dar și faptul că putea fi aproape de logodnicul său de atunci, care ulterior i-a devenit soț.

„În general am fost atrasă de meseriile dedicate bărbaților”

Deja începusem facultatea când am venit în Germania, în vacanță, la logodnicul meu. Aici am fost fascinată de tot ce am văzut, el lucra deja la firma unde sunt și eu acum. De mică mi-au plăcut mașinile, caii putere și tot ce este legat de șoferie. În general, am fost atrasă de meseriile dedicate bărbaților. M-am reîntors acasă și m-am hotărât să mă înscriu la școala de șoferi pentru categoriile C și E. A fost puțin cam dificil de explicat părinților ceea ce eu am decis, dar sunt norocoasă, deoarece mereu ei m-au susținut și încurajat cu tot ceea ce eu mi-am dorit să realizez. Alături de mine a fost și logodnicul meu, care m-a învățat tot ceea ce știu acum, mi-a suportat nervii și mai presus de toate, a avut încredere în mine că voi reuși și voi fi un șofer profesionist în adevăratul sens al cuvântului”, ne-a spus tânăra.

Mălina spunea că acest domeniu nu mai este exclusiv al bărbaților pentru că sunt foarte multe femei curajoase și puterbice, care fac față cu brio acestei provocări, ba chiar unele ajung să se descurce mai bine decât mulți dintre bărbați.

Povestea tinerei din Botoșani care a obținut 9,41 la Bacalaureat, dar a ales să devină șofer de tir. „De mică eram atrasă de meseriile dedicate bărbaților”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *