FOTO Autoturism suspect oprit de polițiști într-o comună din Botoșani. Motivul pentru care șoferul s-a ales cu o amendă grea

Un autoturism suspect a fost oprit într-o comună din  județul Botoșani, iar șoferul s-a ales cu o amendă grea din partea poliţiştilor de frontieră botoșăneni.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, miercuri, 17 ianuarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au organizat o acțiune în zona de competență.

„În cadrul acțiunii, în jurul orei 18.30 în localitatea Stăuceni – județul Botoșani, colegii noștri au oprit un autoturism suspect a transporta ţigarete de contrabandă, condus de un bărbat, cetăţean român în vârstă de 40 de ani. În autoturism, disimulate în diverse componente, au fost descoperite 249 pachete de țigări, de proveniență extracomunitară, în valoare de aproximativ 3120 de lei”, precizează sursa citată.

Poliţiştii de frontieră au sancţionat persoana cu amendă contravenţională în valoare de 20.000 de lei, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *