Mărturisiri care îți frâng inima! Prin ce trec copilașii Alexandrei, tânăra din Botoșani moartă la maternitate. „Se vede pe figura lor că nu mai au zâmbetul pe care îl aveau”

Fratele Alexandrei Ivanov, tânăra din Botoșani care a murit la Maternitate, face mărturii sfâșietoare. Vlad Miron spune că cei mici s-au maturizat foarte mult după moartea mamei lor, iar de sărbători, absența ei a făcut ca atmosfera să fie una apăsătoare, nu de bună dispoziție, ca altădată, când obișnuiau să se strângă cu toții și să cânte colinde. Copiii nu mai zâmbesc așa cum făceau când mama lor era alături de ei, iar mezinul familiei a început să întrebe de ea. În timp ce rudele Alexandrei îi duc dorul, doctorița care a fost de gardă în noaptea în care a murit tânăra își continuă activitatea la clinica sa privată, potrivit Gândul.ro.

„Se vede pe figura lor că nu mai au zâmbetul pe care îl aveau când era Alexandra, este o diferență ca de la cer la pământ. Fata zâmbea mereu când trăia Alexandra, iar cel mic a început să întrebe de maică-sa. Crăciunul și Revelionul au fost momente grele. Noi mereu ne adunam la mama, eram toți, împreună, cântam colinde. În astea câteva luni, copiii s-au maturizat mult. Ei, oricum, vor suferi toată viața după ea”, a spus, pentru sursa citată, fratele Alexandrei, Vlad Miron.

Fratele Alexandrei spune că credința în Dumnezeu i-a întărit familia să treacă peste drama pierderii surorii sale.

”Biserica ne mai ține puternici, dacă nu aveam credință, dădeam în depresie. Dumnezeu ne ține destul de tari și ne îndrumă către bine. Dumnezeu a făcut în așa fel de a luat-o pe dânsa (n.r. pe Alexandra) ca să iasă niște adevăruri la iveală. Eu până nu văd că se vor lua niște decizii în ceea ce o privește pe doctoriță, că o arestează, că o închid, că-i retrag dreptul de a mai practica, nu voi avea însă liniște”, a mai spus fratele Alexandrei.

Tânăra de 25 de ani, care era însărcinată în trei luni, a murit la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani în chinuri, fără să i se acorde îngrijirile medicale necesare, deși ceruse cu disperare ajutor în repetate rânduri.

FOTO Un nou centru afterschool, la Botoșani! Oferă educație cu blândețe, prin natură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *