FOTO Un nou centru afterschool, la Botoșani! Oferă educație cu blândețe, prin natură

Un nou centru afterschool a fost deschis la Botoșani. Programul de afterschool se va desfășura într-un spațiu special amenajat, în cadrul Centrului educațional Ama Green. Este vorba despre un centru care vine cu o alternativă educațională și abordează Reggio Emilia (principiul educației prin și în natură, autonomie, creativitate, învățare), iar educația se face prin blândețe.

Sunt așteptați copii cu vârsta între un an și cinci ani, dar se fac ateliere mamă-copil care permis adaptarea bândă a copiilor. În plus cadrele care se ocupă de copii sunt specializate și nu lasă nimic la voia întâmplării. Practic cei mici vor putea învăța lucruri noi, într-un cadru adecvat, de la profesioniști.

Programul de afterschool cuprinde: ajutor în realizarea temelor, activități educaționale, jocuri didactice, activități în aer liber în curtea interioară, limbi străine și activități sportive.

Centrul educațional este situat pe strada Maxim Gorky nr. 1A, între Profi și Maternitate, vis-a-vis de sediul DGASPC. Telefon: 0723269875.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *