O tânără din Botoșani, care a fost votată cea mai frumoasă șoferiță de camion, este în stare critică la spital. Toți cei care o cunosc se roagă pentru Mălina

O tânără de 29 de ani, din județul Botoșani, care a fost votată, în urmă cu câțiva ani, cea mai frumoasă șoferiță de camion din România, este în stare gravă la spital. Mălina Dragomir trece prin clipe extrem de dificile. Ea se află internată la Spitalul Fundeni din București.

„Ne gandim in aceste momente la colegii nostri Ionut si Malina Dragomir care trec prin momente de extrem de dificile. Malina se afla in stare critica la Spitalul Fundeni din Bucuresti si este in cautarea unui donator de ficat grupa 0. Nu stim cum putem sa ii ajutam insa sigur toate gandurile noastre se indreapta catre ei si traim cu speranta ca vom primi vesti pozitive de la Ionut”, este mesajul Jan de Rijk Logistics Romania.

Tânăra din Botoșani este extrem de apreciată nu doar pentru frumusețea ei fizică, cât și cea interioară. Cei care o cunosc au numai cuvinte de laudă la adresa ei și o poartă în rugăciunile lor pentru ca Mălina să se facă bine.

Ziua și inculpatul în dosarul angajărilor de la Spitalul Județean Mavromati Botoșani. Încă un bărbat plasat sub control judiciar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *