Un primar din Botoșani a fost amendat. Totul i se trage de la avocatul angajat

primarie sigla generic, stiri, botosaniUn primar din judeţul Botoșani a fost amendat de judecători, din cauză că nu ar fi depus la instanţă nişte documente. Totul i se trage de la avocatul angajat, căruia i-a cerut să ajungă la procese şi să depună toate documentele.

Primarul comunei Frumuşica, Constantin Corneliu Balasanu, a primit o sancţiune de 700 de lei din partea judecătorilor de la Tribunalul Botoşani, „pentru lipsa relaţiilor solicitate”. El este parte dintr-un proces deschis de Prefectura Botoşani, care a contestat la instanţa de contencios administrativ documentele emise de autoritatea locală care au stat la baza construirii unei pensiuni la Frumuşica de către societatea „La Nicola cu dor”.

Solutia pe scurt: Termen pentru lipsa relaţiilor solicitate de la pârâtul Primarul Comunei Frumuşica. În temeiul art. 187 alin. 1 pct. 2 lit. g Cod procedură civilă, dispune amendarea Primarului Comunei Frumuşica – Balaşanu Constantin Corneliu, cu amendă în sumă de 700 lei. Cu drept de a formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Se va reveni cu adresă la pârât pentru a răspunde relaţiilor solicitate prin adresa de la fila 84 dosar.

Primarul susţine că a transmis, prin avocat, documentele cerute de instanţă.

„Avem avocat. I-am cerut să meargă la proces. Știu că am transmis documentele”, a precizat Balasanu, care susţine că va contesta amenda.

Ucigaşul bătrânului de la Coşula, arestat pentru două infracţiuni. Verdict al judecătorilor din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *