Un nou director de îngrijiri la Spitalul Județean Botoșani. Motivul pentru care a fost făcută schimbarea

Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani are un nou director de îngrijiri. Potrivit managerului Monica Adăscăliței, asistenta Ramona Ionela Ciornea a fost numită în această funcție după ce asistenta șefă de la Gastroenterologie, Dana Șcarlii, a decis să se retragă.

„A fost dorința dumneaei (n.r. de a se retrage). Preferă activitatea la patul bolnavului, îi place mai mult”, ne-a declarat Monica Adăscăliței.

Potrivit acesteia, noul director de îngrijiri are studii superioare, experiență, și este de la Secția de Terapie Intensivă- COVID.

„Este un om cu experiență, aici trebuie cineva care să se implice, care își dorește să facă treabă administrativ. E un asistent cu experiență care a fost și la un curs, a dat un concurs, a fost printre puținii din țară, și a fost la un  internship, un curs la nivel european și a luat cu brio punctajul”, a declarat Adăscăliței.

Dana Nițu Șcarlii a fost numită interimar timp de 30 de zile, urmare a arestării fostului director de îngrijiri, Coca Crîșmariu, în dosarul spăgilor la angajare.

VIDEO A fost desemnat Fermierul Anului, la Botoșani. Premiul, acordat la Balul fermierilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *