Director de îngrijiri nou la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani, după arestarea fostei directoare. Despre cine este vorba!

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani are un nou director de îngrijiri, de astăzi, 19 decembrie. Este vorba de asistenta Dana Nițu Șcarlii, care a fost numită interimar timp de 30 de zile, urmare a arestării fostului director de îngrijiri, Coca Crîșmariu, în dosarul spăgilor la angajare.

Dana Șcarlii este asistent la Secția de Gastroenterologie din cadrul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani și a fost numită în funcție de medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean.

Zece persoane sunt arestate în dosarul corupției de la Spitalul Județean de Urgență Mavromati din Botoșani iar Curtea de Apel Suceava urmează să se pronunțe miercuri dacă îi pune în libertate pe fostul manager Doina Caba, pe directorul de îngrijiri Coca Stela Crîșmariu, pe medicul șef Secția ATI Claudia Malancea, pe medicul-șef Secție Medicină Internă Săveni, Anca Cornelia Sărban, dar și pe ceilalți șase botoșăneni implicați în maga-scandalul șpăgilor la angajare.

Cei zece au contestat măsura arestării preventive emise, pe 14 decembrie, de Tribunalul Suceava, iar Curtea de Apel are programată ședința miercuri, începând cu ora 11.00.

”Carmangeria familiei tale”, deschisă la Botoșani, aduce pe mesele clienților produse 100% naturale. Carnea provine din fermele locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *