Se caută asistenți medicali la Spitalul Județean din Botoșani în plin scandal privind angajările pe șpagă

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani caută asistenți medicali în plin scandal privind angajările pe șpagă. La o zi după ce procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au făcut percheziții la cel mai mare spital din Botoșani într-un dosar în care există suspiciuni privind falsificarea concursurilor de angajare, Spitalul Județean anunță că angajează nu mai puțin de cinci asistenți medicali.

Trei dintre posturile de asistenți sunt disponibile pe Secția de boli infecțioase copii, unul pentru Compartimentul de gastroenterologie și unul pentru Compartimentul Laborator BFT pediatrie.

Asistenții nu vor fi angajați pe perioadă nedeterminată, ci pe baza unui contract de prestări servicii, venitul estimat pentru fiecare dintre asistenți fiind de 5.500 lei/lună.

Ofertele asistenților trebuie transmise unității medicale până pe 20 decembrie.

Ele sunt persoanele reținute de DNA în urma perchezițiilor de la Botoșani! Mită de 65.000 euro pentru angajări

3 thoughts on “Se caută asistenți medicali la Spitalul Județean din Botoșani în plin scandal privind angajările pe șpagă

  1. Asteptam demiterea sustinatorilor coruptiei din spitalul judetean Botosani si pe cei care iau numit si sustinut in functii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *