Noi vești pentru botoșănenii care beneficiază de carduri de energie. Anunțul făcut de Poșta Română

Noi vești pentru botoșănenii care beneficiază de carduri de energie. Poșta Română a anunțat că poți folosi cardul de energie până la 31 martie 2024.  Plătești cu el facturile la energie electrică și termică în regim centralizat, gaze, butelie, lemn de foc, rumeguş, cărbune și orice alte materiale de încălzire care pot fi folosite pentru locuințe.

Beneficiarii pot plăti facturi curente sau restante, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Cu un card se pot face mai multe plăți către mai mulți furnizori, până la epuizarea sumei, potrivit reprezentanților Poștei Române.

Pentru plata facturilor cu cardul de energie, poți folosi una dintre cele 3 metode deja știute:  la orice subunitate a Poștei Române; la poștașul care a sosit la domiciliul beneficiarului; online, pe site-ul Poștei Române, accesând link-ul: https://www.posta-romana.ro/sprijin-pentru-romania.html.

Salvezi timp, având cu tine următoarele documente: cardul de energie (primit prin Poșta Română); actul de identitate al beneficiarului (sau document de împuternicire, care poate fi și olograf, în cazul beneficiarilor care nu se pot deplasa, și actul de identitate al împuternicitului și al beneficiarului); factura (curentă sau restantă) ori alt document justificativ (înștiințare de plată din partea furnizorului SAU certificat de validare a datoriei din partea asociației de proprietari/locatari, în cazul plății încălzirii în sistem centralizat de termoficare).

Un profesor din Botoșani a sărutat un băiețel în cabinetul său. Cadrul didactic și-a aflat pedeapsa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *